Dating aplikacije forum

Flirt prijevod? Tretirajte svaki datum kao da je poseban: U redu, znamo. Neće svaki spoj uključivati ​​iskre i vatromet. Ponekad je jednostavno dosadno ili ono što ste mislili da će biti sjajan meč ispadne potpuni sukob. Ali važno je zapamtiti da je svaki spoj bez obzira na ishod prilika za rast. Na kraju krajeva, uspostavljate vezu s drugim čovjekom i uvijek postoji nešto za naučiti i nešto za podijeliti. Budite znatiželjni, postavljajte pitanja, pronađite kvalitete kod te osobe koje ćete cijeniti, a nakon svakog spoja čak i gluposti. Odvojite trenutak da prepoznate kako iskustvo doprinosi vašem samorastu. čitati više info na ovoj web stranici free dating hrvatska.

Nemojte… uzimati nekoga drugog zdravo za gotovo! Kao i vi, druga osoba pokušava izlaziti u teškim trenucima i ne želi da joj se vrijeme gubi, stoga budite pažljivi. Ako vam nešto nije u redu, budite iskreni i dajte priliku da oboje krenete dalje. Postavite zdrave granice. Oni koji osjećaju da daju više nego što primaju u spojevima i vezama, mogu imati poteškoća s postavljanjem zdravih granica. Moglo bi biti vrijeme da prvo poradite na sebi. Dostupna je mnoga pomoć, poput usluge Made My Date ‘Obuka za izlaske’, za postavljanje granica i pružanje alata koji će vam pomoći da poboljšate svoje izlaske.

Mnogi od nas imaju opsežne popise preduvjeta prije nego što uopće razmišljaju o odlasku na prvi spoj. Možda želite nekoga tko je potpuno sličan vama, bilo da se radi o interesima, vjeri ili podrijetlu. Možda ne gledate dvaput na ljude koji imaju određenu povijest spojeva, imaju više od određene dobi ili posjeduju mačku (jer ste više pas). Iako su zajedničke vrijednosti ključne, a kompatibilnost je često određena sličnostima, pokušajte upoznati nekoga prije nego što napravite pretpostavke na temelju svojih preduvjeta. Jedini “preduvjeti” koji su vam potrebni su vaše vrijednosti o kojima se ne može pregovarati, poput ljubaznosti, poštenja i humora. Inače, svoja mišljenja temeljite na tome kako se osjećate, a ne na kontrolnoj listi. Obratite pažnju na osobu ispred sebe i pokušajte ne projicirati narativ ili pridavati značenje osobinama prije nego što uopće upoznate osobu. Postavljajte pitanja i iskreno vodite računa o tome zašto je netko takav kakav jest prije nego odlučite je li za vas ili ne.

Zapravo, to je jedna od najvažnijih riječi u vašem rječniku za upoznavanje. Pogotovo kao žene, naučene smo da budemo simpatični i ležerni na spojevima, a više se usredotočujemo na to kako nam se sviđati nego na to da li nam se zapravo sviđaju ili ne (ali više o tome u nastavku). Znate što bismo trebali završiti 2022.? Odlazak na spojeve zbog kojih nismo uzbuđeni, slanje poruka ljudima koji nam se ne sviđaju ili ne izražavanje onoga što želimo i trebamo u našim odnosima kako bismo zaštitili ego drugih ljudi. Općenito, poradimo na tome da kažemo “ne” kada želimo reći ne. Kompromis i empatija ključni su u odnosima, ali isto tako je i poštivanje želja i potreba jednih drugih. Komuniciranje onoga što ne želite trebalo bi biti jednako jednostavno kao i ono što radite. Ako nije, ta vas osoba ne poštuje niti joj je stalo do vas onoliko koliko je rekla. Hvala, sljedeći.

Radite na svojoj prtljagi. Svatko ima nekoliko ogrebotina i ožiljaka od prethodnih iskustava koji se mogu uvući u njihov ljubavni život. Na primjer, možda vam roditelji nisu pokazivali dosljednu naklonost, a sada vam je potrebna dodatna potreba u odnosima. Ili vas je bivši varao, ostavljajući vam ozbiljne probleme s povjerenjem. Bez obzira na to koju prtljagu nosite uokolo, vrijeme je da kopate duboko i proradite kroz nju. Inače bi se moglo pokazati gotovo nemoguće imati zdrav odnos s nekim novim. Poanta? Očistite svoj um od “onog koji je pobjegao” i puno ćete lakše prepoznati nekoga sjajnog kad ga vidite. Bilo da to znači meditirati, raditi s terapeutom ili trenerom za izlaske, prakticirati brigu o sebi ili biti zauzet zdravim ometanjima, bit će mnogo veća vjerojatnost da ćete zaista postići svoje romantične ciljeve IRL, a ne samo u svom glava.

Moj moto je: dobivaš ono što trpiš. Dakle, jeste li spremni prihvatiti nekoga tko hoda po vama, ne poštuje vaše granice ili uzima od vas bez davanja zauzvrat? Očekujte više. Još bolje, poradite na uvjerenju da zaslužujete više i na taj način možete sve buduće partnere pozvati na odgovornost. Počnite tako što ćete napraviti popis svih vještina i pozitivnih kvaliteta koje možete donijeti na stol u vezi. Jeste li suosjećajni slušatelj? Velikodušan sa svojim vremenom? Imate izvrstan smisao za humor? Ako je potrebno, pitajte prijatelje za mišljenje o vašim najvećim prednostima. Nakon što sastavite svoj popis, čitajte ga svaki dan. Naposljetku, počet će tonuti u to da imate puno toga za ponuditi u vezi i stoga biste trebali biti samo s nekim tko ne samo da cijeni sve te kvalitete, već i ima puno za ponuditi zauzvrat.