Professionel tomrerservice i Kobenhavn i dag?

Høj kvalitet tømrerservice i København? Vi taler ikke jysk… Men vi er mindst lige så hårdtarbejdende Vi bestræber os i hvert fald på at gå lige så højt op i vores finish og kvalitet, som vores kollegaer i Jylland. Dertil ønsker vi også at matche dem på prisen, hvorfor vi har skruet så langt ned for vores priser som muligt. Du kan forvente at samarbejde med et tømrerfirma, der møder til tiden, overholder deadlines og som har en konstruktiv og åben dialog med dig. Opstår der derfor noget uventet, kan du være ganske tryg og sikker på, at det er noget, vi vender med dig. Læs endnu mere info på Tømrer.

Kontakt os gerne for en nærmere snak. Få et tilbud på din tømreropgave Har du en tømreropgave, som du gerne vil have vores hjælp til, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du behøver ikke have besluttet dig for noget, inden du ringer, da vi er åbne for en ganske uforpligtende snak med dig om den eller de tømreropgaver, som vi har brug for hjælp til. Om opgaven er i København, Roskilde, Glostrup eller et helt fjerde sted på Sjælland, kan vi hjælpe dig. Vi kører gerne for en opgave og pålægger dig ikke en masse i kørselsgebyr. Vi ønsker at være det attraktive og oplagte valg, når du skal finde en tømrer.

I nogle tilfælde vil det være muligt at modernisere enkelte elementer, som får køkkenet til at fremstå som nyt. Uanset hvad du har brug for eller gerne vil have lavet, står vores rådgiver klar til at hjælpe dig. Vi tager os af alt i køkkenet Hos Jacobsen Byg hjælper vi dig ikke kun med at skifte køkkenelementer eller at tilskære bordplader. Vi er håndværkere med ret mange kompetencer, og kan således hjælpe med alt, der har med elektriske installationer, VVS og murerarbejde at gøre.

Skillevæg: Har du brug for at lave et ekstra værelse i din bolig? Eller vil du gerne lave rumopdeling? Så er det ideelt at få lavet en skillevæg i enten gips eller gasbeton. Hvis væggene ikke skal være bærende eller stabiliserende, er den billigste og nemmeste løsning at bygge skillevæggene op med gips. Dette er naturligvis noget, vi kan hjælpe dig med. Som din tømrer på Sjælland, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Er en besigtigelse gratis? En besigtigelse er altid gratis. Ved større entrepriser er det som regel nødvendigt med en besigtigelse, inden vi kan komme med et tilbud. For at give dig så realistisk en tilbudspris som muligt, indkalder vi de relevante faggrupper til besigtigelsen, da de er bedst kvalificerede til at vurdere de enkelte fagspecifikke opgaver og svare på konkrete spørgsmål. Når vi er flere faggrupper, der skal besigtige, aftales et tidspunkt 1- 2 uger ude i fremtiden, hvor vi kan få adgang til din bolig og styre udenom myldretiden. Vi er mange parter, der skal køre, så der er meget tid at spare ved at undgå myldretidstrafikken.

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor. Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer. Find ekstra information på jacobsen-byg.dk.